RETOURNEREN

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw bestelling, dan bestaat de mogelijkheid om producten te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Bestelling volledig annuleren/retourneren
Bij het annuleren en retourneren van de volledige bestelling krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van u thuis naar ons adres in Bodegraven zijn voor eigen rekening. U kunt de producten die u wilt retourneren ook zelf afgeven bij onze kantoorlocatie in Bodegraven. Neem hiervoor even contact met ons op via info@multi-edge.nl.

Bestelling gedeeltelijk annuleren/retourneren
Als u de bestelling gedeeltelijk wilt retourneren (bijvoorbeeld: u heeft 2 dozen besteld en wilt 1 doos retourneren) dan is dat uiteraard ook mogelijk. U krijgt dan het aankoopbedrag van het geretourneerde product gecrediteerd. Bij een gedeeltelijke annulering of retour worden de verzendkosten niet gecrediteerd. Ook de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retourinstructies
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@multi-edge.nl. U ontvangt daarna per mail van ons de verdere retourinstructies. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP:
U kunt alleen ongebruikte en onbeschadigde producten retourneren. Materialen die door uw toedoen zijn beschadigd kunnen wij helaas niet terugnemen. Ook materialen die verwerkt zijn (geweest) kunnen wij helaas niet meer terugnemen. Na verwerking van de Multi-Edge in uw tuin vervalt dus uw herroepingsrecht, aangezien het product dan niet meer in de originele staat geretourneerd kan worden.

SNEL NAAR

NEEM CONTACT OP

Tjalk 27
2411 NZ Bodegraven
T   0172 - 53 33 75
E    info@multi-edge.nl
OVER ONS
Multi-Edge is een stijlvolle kantopsluiting voor de tuin.
Multi-Edge.nl is een website van Tuinenhuis.nl uit Bodegraven.
BESTELINFORMATIE