INFO@MULTI-EDGE.NL

BEL ONS: 0172 - 53 33 75

AANLEGINSTRUCTIES

Download hieronder de aanleginstructies van de verschillende soorten Multi-Edge.

Over Multi-Edge

Met de Multi-Edge kantopsluiting ofwel afboording creëert u eenvoudig een stijlvolle begrenzing in elke gewenste vorm, of u nu een golvend tuinpad met grind wilt of uw gras netjes af wilt boorden. Door de keuze uit de verschillende materialen en afwerkingen vindt u altijd een bij úw tuin passende uitvoering om het geheel perfect af te werken. Met het intelligente koppelsysteem van de Multi-Edge afboording koppelt u de delen snel en eenvoudig aan elkaar.


Unieke voordelen

Hoge kwaliteit
Stevig
Buigzaam, flexibel
Eenvoudige verwerking
Makkelijk te ontkoppelen en opnieuw te plaatsen
Lichtgewicht


Specificaties

MULTI-EDGE METAL
De Multi-Edge METAL heeft per stuk een lengte van 1m. Let op, de werkende lengte is 95cm, dit komt door de overlappende uiteinden. Om te berekenen hoeveel stuks u nodig heeft deelt u de totale benodigde lengtemeters door 0,95. De hoogte van de Multi-Edge METAL is 17,5cm. De pinnen steekt u in de grond. De hoogte van de kantopsluiting zonder pinnen is 7,5cm, waarvan u het onderste gedeelte in de grond steekt. Er blijft dan zo'n 4cm over wat boven de grond uitsteekt als zichtbaar gedeelte.

MULTI-EDGE FLEX
De Multi-Edge FLEX kantopsluiting / afboording heeft per stuk een lengte van 100 cm. De FLEX is leverbaar in hoogte 5,5cm en hoogte 7cm. De bijgeleverde grondpennen slaat u met een hamer in de grond. Per afboording van 1 meter worden 4 grondpennen meegeleverd. De grondpennen zijn 20 cm lang.

MULTI-EDGE ADVANCE
De Multi-Edge ADVANCE heeft per stuk een lengte van 2 meter. De hoogte is 20 cm. De losse profielen van de Multi-Edge ADVANCE worden aan elkaar vastgezet door middel van een uniek koppelsysteem. De profielen bevatten aan de boven- en onderkant een omslag. Aan de uiteinden van de losse profielen kunnen telkens twee koppelplaatjes (één aan de de bovenkant en één aan de onderkant) worden geschoven. De koppelplaatjes worden door middel van een grondpin van 40cm aan elkaar vastgezet. Met deze grondpin wordt het geheel tevens in de grond bevestigd.